Wie zijn wij

Mijn naam is Mark Molema en ik ben eigenaar van MMconcept Audio Solutions. In 2008 begon ik mijn drive-in show Splat!Music en verzorgde ik het geluid op honderden bruiloften, feestlocaties en evenementen.

Mijn liefde voor audio zorgde ervoor dat ik me de afgelopen 10 jaar in allerlei merken heb verdiept. Noem er maar één en ik heb het wel beluisterd. 

Totdat ik MAG Audio voor het eerst hoorde…

En heb bekeken!

Ik heb alle luidsprekers en subs open geschroefd. De luidsprekers, de luidsprekerkasten, de interne filters en de onderdelen. Puur vakmanschap. Alles geassembleerd met de grootst mogelijke zorg. 

Ik ben verliefd geworden op de superieure geluidskwaliteit. Geluid voor een prijs die ik in al die jaren nooit ergens anders heb gehoord. En ik vind dat elke DJ, muzikant, tape-artiest, band, zanger, zangeres of horeca gelegenheid dit gehoord moet hebben.”

 

Over MAG Audio

"Uniek aan MAG Audio is dat zij de luidsprekerkasten en de componenten helemaal zelf maken. Zij doen alles in eigen beheer en dit zorgt ervoor dat de beste combinaties van elektronica en hout kunnen samenstellen.

Je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, maar MAG Audio bestaat al 20 jaar. De fabriek staat in West Europa. Leuk weetje is dat ze bij MAG Audio in het Sovjet tijdperk magneten maakte voor het leger. Na de val van het IJzeren Gordijn is MAG zich gaan richten op het ontwikkelen van luidspreker systemen. 

Inkopen doen we bij MagAudioStore direct bij de fabriek en in grote aantallen. Dat betekent dat je altijd de beste prijs krijgt voor de allerbeste luidsprekers. 

Speakers wil je horen, nietwaar?

De MAG Audio Luister Cabine is een begrip. Hier kan relaxed worden geluisterd naar eigen muziek, terwijl je schakelt tussen de verschillende MAG Audio luidsprekers en subwoofers. Natuurlijk krijg je een kop overheerlijke koffie van mij en mag je zolang luisteren als je wilt. 

Neem gerust je eigen set mee voor een eerlijke vergelijk

Zorg wel voor voldoende ruimte in de wagen, want na het maken van je keuze MAG je alles meteen meenemen

Meenemen MAG

Omdat ik weet hoe fijn het is om direct aan de slag te kunnen met je nieuwe spulletjes zorg ik ervoor dat we altijd voorraad hebben.

Ik herhaal…

WE HEBBEN ALTIJD VOORRAAD.

We kunnen het opsturen, maar je MAG het ook meenemen uit Assen. Maar ik wil het ook brengen. 

Alles kan!

Onze vestigingen

Zelf zit ik in Assen, maar er zijn een aantal collega’s in Nederland die MAG Audio ook al omarmd hebben. 

Dat betekent dat we je in heel Nederland kunnen helpen.

Assen

MagAudioStore.nl
Blijdensteinstraat 2D
9403 AW ASSEN

085-0230581

Gorinchem

Papland 6 4206 CL GORINCHEM
(telefonische afspraak)

085-0230581

Breda

Brieltjenspolder 15
4921 PK MADE
(telefonische afspraak)

085-0230581

Denekamp

Venweg 13
7591 NR  DENEKAMP
(telefonische afspraak)

085-0230581